Om PCvirk

PCvirk holder til i et butikslokale Roskildevej 301A i Rødovre.

Jeg selv hedder Ebbe Hansen og jeg startede PCvirk i 2008 sammen med en god ven.

Mit primære PC-kendskab er windows, og jeg begrænser mig helst til at servicere windowsbrugere. Dog har bortgangen af XP fået mig til at kigge nærmere på diverse linux-distributioner.

PCvirk fokuserer på private kunder, en væsentlig del er pensionister. Mit kerneområder er almindelig fejlretning – virus, defekte harddiske, mindre opgraderinger. Jeg ved også en en god del om netværk, mail, kontorpakker og meget andet. Og jeg er altid god for et godt råd.

Du er velkommen til at kontakte mig  i butikken (i øjeblikket er de overordnede åbningstider lidt små, men kommer du forbi og gitteret er nede, så kig ind), på telefonen eller på mail.

Denne hjemmeside laver jeg selv ved hjælp af wordpress, men jeg kan desværre ikke hjælpe andre med tilsvarende. Hvis du har behov i den retning, tag en snak med mig og jeg skal prøve at finde en til dig.

Hvis man googler pcvirk kommer der oplysninger frem om min oprindelige virksomhed, PC-virk ApS. Dette selskab blev lukket af selskabsstyrelsen i 2010, da jeg havde sjusket mine regnskaber.

ebbe hansen (CVR 33119844) er i dag en personligt ejet enkeltmandsvirksomhed.